Home

Bij Printerette kunnen we op verschillende shirts drukken. Bestel online of kom langs in een van onze winkels

Laat je logo of foto op een shirt schitteren met een van onze textiel bedrukking optie's. Heeft u een feestje? Of wilt u t-shirts bedrukken voor een schoolreisje. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u een shirt voor kortdurend gebruik dan raden wij Transferbedrukking aan. Voor werkkleding en/of langdurig gebruik kunt u het beste kiezen voor powerflex. Voor een eenkleurig ontwerp is textielfolie de besten keus. Zit uw kleur er niet bij? Of wilt u een aangepast formaat?
Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vraag direct een offerte aan. Wanneer u kiest voor een print inclusief T-shirt, geef dan bij "eigen referentie" even aan welke maat/maten u nodig heeft.

Diverse opties | Al vanaf oplage 1 | Klaar terwijl u wacht mogelijk*
 

Klik hier voor werktekeningen en/of aanleverspecificaties
 

Komt u er niet helemaal uit? U kunt altijd even langskomen bij één van onze 16 winkels. Daar helpen wij u graag verder, met het controleren of aanpassen van de bestanden, of we kunnen samen een ontwerp maken. Wij kunnen u ook helpen een keuze te maken uit de diverse soorten bedrukking.

Online overleggen kan ook. Stuur ons uw gegevens en bestand via “offerte aanvragen” of “ bestellen” en dan helpen we u graag verder!

* voor klaar terwijl u wacht service neemt u contact op met de dichtsbijzijnde vestiging.

Product

  • Textielfolie

  • Transfer

  • Powerflex

Formaat

Bedrukking

Contourgesneden

T-shirt

Prijzen en aantallen